Επιστροφές – Αλλαγές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παράδοσης του, χωρίς κανένα απολύτως κόστος και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν, υπό την προϋπόθεση της διαθεσιμότητας τους.

Για επιστροφές / αλλαγές εντός Ελλάδας δεν επιβαρύνεστε τα έξοδα αποστολής, αρκεί να χρησιμοποιήσετε την μεταφορική εταιρεία που θα σας υποδείξουμε. Για αποστολές και επιστροφές που αφορούν την Κύπρο και το εξωτερικό τα έξοδα αποστολής βαραίνουν αυτόν που κάνει την παραγγελία- επιστροφή.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ – ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:

· Πριν την αποστολή του προϊόντος. – Η ακύρωση είναι δυνατή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 2105027895 & 2105020595 Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-14:00,

· Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος με επιβάρυνση 4,00 ευρώ. Εφόσον επιλέξετε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης και ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, θα σας επιστραφούν τα χρήματα κατά 4,00 ευρώ λιγότερα εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ακύρωσης της παραγγελίας.

Σε κάθε περίπτωση επιστροφής – αλλαγής ή για να προχωρήσετε στην δωρεάν επιστροφή προϊόντος πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε χωρίς φθορές και να είναι πλήρες, εντός της αρχικής συσκευασίας του. Όλα τα προϊόντα πρέπει να δοκιμάζονται με τρόπο και σε συνθήκες τέτοιες ώστε να αποφεύγονται φθορές. Επίσης, το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να συνοδεύεται και από όλα τα απαραίτητα παραστατικά που λάβατε με την παραλαβή του.

Η επιχείρηση mitropoulos-shoes.gr δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή ζημίας κατά τη μεταφορά του δέματος