Η επιχείρηση Δ. Μητρόπουλος «παπούτσι – δέρμα»  δραστηριοποιείται στη λιανική πώληση γυναικείων και ανδρικών υποδημάτων και αξεσουάρ από τα τέλη της δεκαετίας το ’80.
Με έδρα το πρώτο κατάστημα της Πετρούπολης,  η οικογένεια Δ. Μητρόπουλου, δημιούργησε στην Αθήνα μια σειρά σημείων – gallery παρουσίασης και διάθεσης δερμάτινων υποδημάτων και απαραίτητων αξεσουάρ (τσάντες , ζώνες κλπ)
Με συνεχεί ενημέρωση των τάσεων της μόδας σε συνεργασία με τις κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείες – με τα γνωστότερα brand names του χώρου – αλλά και την διαρκεί αναζήτηση νέων σχεδιαστών μεφράσκιες ιδέες και προτάσεις και τη γνώση των αναγκών για ποιότητα και άνεση του σύγχρονου καταναλωτή, παρουσιάζει και προσφέρει στα σημεία αυτά πολύ υψηλής ποιότητος και αισθητικής λύσεις στην υπόδηση και τα απαραίτητα αξεσουάρ.
Στα πέντε σημεία – gallery που λειτουργούν στην Αθήνα, καλύπτει με προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα τις ανάγκες του μοντέρνου καταναλωτή για όλες τις ώρες και τις δραστηριότητες.
Ακολουθώντας πάντα τις τάσεις της σύγχρονης εποχής τώρα προσαρμόζεται και στις ανάγκες της ηλεκτρονικής ενημέρωσης και διάθεσης.
Η επιχείρηση Δ. Μητρόπουλος «παπούτσι – δέρμα», ανιχνεύοντας τη ζήτηση για προϊόντα ποιότητας και από καταναλωτές απομακρυσμένους από τα σημεία πώλησης δημιουργεί την ιστοσελίδα www.mitropoulos-shoes.gr με σκοπό να τους ενημερώσει και να τους εξυπηρετήσει στις αγορές τους.
Το πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα ακολουθώντας την υψηλή αισθητική των φυσικών χώρων της επιχείρησης, προσφέρει ευκολία στον χρήστη, υψηλής ευκρίνειας οπτικό υλικό και πλήθος πληροφοριών για τα προϊόντα, ώστε η επιλογή και αγορά τους να είναι πολύ εύκολη.
Σας προσκαλούμε στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα για να γνωρίσετε τα προϊόντα μας και να ενημερώνεσθε συνεχώς για τις τάσεις της μόδας.

 

Ευχαριστούμε για την προτίμηση σας.