Αποστολές

Οι αποστολές γίνονται με την ACS courier και είναι δωρεάν εντός Ελλάδας για προϊόντα άνω των 60 ευρώ. Σε κάθε άλλη περίπτωση υπάρχει χρέωση 4,00 ευρώ για το κόστος αποστολής. Για αποστολές εκτός Ελλάδας η χρέωση είναι βάση όγκου του δέματος.

Για να γίνει αποστολή του προϊόντος χωρίς αντικαταβολή θα πρέπει να γίνει πληρωμή μέσω κατάθεσης ή πιστωτικής κάρτας. Πριν αποστείλουμε τα προϊόντα σας θα πρέπει να επιβεβαιώσουμε την πληρωμή.
Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης υπολογίζεται στη μια (1) με πέντε (5) εργάσιμες μέρες από τη στιγμή που υποβάλλεται την παραγγελία σας. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις από σχετικές τελωνειακές αρχές.

Ασφαλίζουμε κάθε παραγγελία κατά την αποστολή της, μέχρι τα προϊόντα να παραδοθούν στην διεύθυνση που μας έχετε δώσει. Κατά την παράδοση της παραγγελίας, χρειάζεται η υπογραφή σας, καθώς η ευθύνη των προϊόντων μεταβιβάζεται σε εσάς. Εάν έχετε εξουσιοδοτήσει κάποιο άλλο πρόσωπο να παραλάβει την παραγγελία σας, τότε η υπογραφή τους είναι η απόδειξη της ολοκλήρωσης της συναλλαγής, καθώς και της μεταβίβασης της ευθύνης όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Παρακαλούμε ελέγξτε ότι η συσκευασία δεν έχει υποστεί ζημιά πριν υπογράψετε.

Παράδοση εντός των ορίων της Ε.Ε. δεν υπόκειται σε δασμούς ή επιπρόσθετους φόρους. Όμως, αν είστε πελάτης από μια χώρα που δεν ανήκει στην Ε.Ε., μπορεί να σας ζητηθεί να πληρώσετε επιπλέον φόρους στον έλεγχο των τελωνίου. Διασυνοριακές παραδόσεις υπόκεινται σε πιθανό έλεγχο από τις σχετικές τελωνιακές αρχές.
Δεν έχουμε καμία ευθύνη σε πιθανές επιπλέον χρεώσεις ή πιθανούς ελέγχους.